Reino – lähiön taxi-driver

Reino on yli viisikymppinen yksinäinen mies. Hän on radikalisoitunut ultrakonservatiiviksi. Näin käy yksinäisille yli viisikymppisille miehille. Reino kirjoittaa ahkerasti yleisönosastolle. Hän on myös opetellut käyttämään nettiä ja kirjoittaa sinne ahkerasti mielipiteitään. Reino on kaikkea sitä mitä nyky-yhteiskunnan valveutuneet ihmiset halveksivat. Hän äänestää aina joko persuja ja viime aikoina myös kristillisiä. Hänestä on tullut fundamentalisti kristitty. Jeesus esiintyy ahkerasti hänen mielipidekirjoituksissaan. Reino on ottanut asiakseen huomautella nyky-yhteiskunnan moraalin rappiosta. Pedofiilit, raiskaajat, anarkistit, sosiaalipummit, viherpiipertäjät, yltiökapitalistit, feministit, ateistit, narkkarit, kommunistit, globalistit, ja tietysti ne jotka jättävät kotitalousjätteet lajittelematta. Reinolla on mielipide kaikista näistä. Hän on eräänlainen lähiökerrostalon Taxi-driver. Tiedättehän sen Scorsesen elokuvan, jossa De Niro erakoituu ja alkaa inhota suurkaupungin moraalista rappiota ja päättää tehdä asialle jotain. Reinolle Taxi-driver onkin yhä lempielokuva ja hän osaa ”are you talking to me” repliikin ulkoa. Usein hän toisteleekin sitä peilin edessä kunnes kyllästyy oman viisikymppisen naamansa katseluun. Sänkikin on taas ajamatta.

Reino yrittää kyllä parhaansa nettideitissä. Mutta hän on hieman nirso. Vain 20 vuotta nuoremmat kelpaavat. Jostain syystä sen ikäiset eivät ole Reinosta kiinnostuneita. Onneksi Reinolla on uskonto. Muuten hän varmaankin olisi jo juonut itsensä hengiltä.

Tänään Reino on taas mielipuuhassaan. Tekeillä on mielipidekirjoitus. Hesari on kirjoittanut Trumpista jutun, joka on hänen mielestään taas puolueellinen. Reinohan on tietysti Trumpin kannattaja. Hän on jopa harkinnut emigroitumista jenkkeihin jotta voisi osallistua tähän projektiin, jossa Amerikasta tehdään taas mahtava maa. Netistä on tilattu ”make America great again” lippis. Se on Reinolla päässä kun hän katsoo youtubesta amerikan konservatiivisia kommentaattoreita. Niinpä haukansilmä onkin taas bonganut Hesarin jutusta puolueellisia näkökulmia ja oleellisten faktojen poissaoloa. Kansalaisvelvollisuus on nyt valistaa tästä aiheesta niitä, jotka mahdollisesti tuudittautuvat siihen luuloon, että Hesariin voisi sokeasti luottaa. Bilderbergiläiset globalistit, joihin koko sanomakonserni Reinon mielestä kuuluu saa taas kuulla kunniansa.

Kirjoitus syntyykin hyvää vauhtia ja näppäimistön ääni kuuluu seinän läpi naapuriin asti. Submit nappi naksahtaa ja on aika laittaa Jorma Hynnisen virsitulkintoja soimaan.

© 2024 wuwey story . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.