Reiska on sika

Nainen sanoin miehelle: on todella arvostettavaa että teit sen minkä teit. Mutta mies kuuli, että se on todella arvosteltavaa. Mies laukaisi takaisin: mikä sitten itse luulet olevasi joku tuomari joka muita haukkuu? Nainen järkyttyi. Mutta minähän sanoin, että… Mies huutaa: kyllä minä kuulin mitä sinä sanoit! Aina olet minua haukkumassa ja sitä on pitkään jatkunut. Nainen alkoi tästä jo hieman hermostua: Siis mitä? Koska minä olen sinua haukkunut? No kaksi vuotta sitten sanoit, että olen sika. Kuulin eräältä. Et siis minulta? Väitätkö että et niin sanonut? Liittyykö se siihen, että sanoin Minnalle, että on se Reijo aika karju. Sen minä sanoin kun näin miten nostelit niitä betonisäkkejä Minnan piharemontissa. No niin myönnät siis? Mutta siis häh!! Sehän oli kohteliaisuus tai siis minähän … Kohteliaisuus, se ei kyllä siltä kuullostanut kun Riitta sanoi, että se Heidi sanoi sua muuten siaksi. Siis kuka Riitta? No kyllä sä sen Minnan kaverin tiedät. Eli siis Riitta oli siis kuullut Minnalta, että olin sanonut sinua .. Anna olla. En mä jaksa tällaista, en mun tarvii tällaista kuunnella aina oot mua haukkumassa. Sekö on kiitos? Aina olen tullut jelppii ku ootte pyytäny ja aina vaan haukutaan. Heidi alkoi nyt itsekin sitten hermostua: oot sä kyllä ihan seko. Mä sanoin, että mä arvostan.. No niin kyllä sitä nyt sitten ruvetaan kiemurtelemaan kun kerrankin laitetaan selkä seinää vasten ja vähän vastuunottoa, vähän vastuun ottoa, niin siitä mitä selän takana panetellaan kun joku hieman vaatii vastuun ottoa niin johan siitten löytyy niitä meriselityksiä, aina oot nirppanokkaisesti kattonut tuota nenänvarttasi pitkin. Mutta Reijo mähän olen ihastunut sinuun! Heidi huutaa. Reijolla loksahtaa suu auki. Hän nielaisee. Hän katsoo Heidiä suu auki. Hän katsoo kelloaan. hän katsoo Heidin paidan aukkoa. Hän nousee äkkiä ja lyö päänsä pihakojun kattokaiteeseen. Toisessa kädessä oleva kaljapullo tipahtaa ja menee rikki. Reijo tuhahtaa pari kirosanaa ja kompastuu portaista pihan multakasaan. Heidi tuijottaa multakasaan sukeltanutta miestä ja on samalla järkyttynyt siitä mitä tuli sanottua. Hän ajattelee, että onpa hassu näky mutta nauru jää omasta suusta tulleiden sanojen aiheuttaman järkytyksen alle äänettömäksi. Kalle huutaa ovelta, hei muru sauna on nyt lämmin, se olis ensin se naisten vuoro. Heidi nousee ja katsoo Reijoa ja makaa naama multakasassa ja tuhahtaa ”senkin ääliö!” . Hän sulkee silmänsä ja huutaa sisäänsä ja hänen vatsaansa kouristaa. Sitten hän pysähtyy ja kääntyy. Hei Reijo ootko kuunnossa?! Reijo ei liiku. Heidi juoksee lähemmäksi ja alkaa ravistella mullassa makaavaa miestä ja Reijo ärisee: joo joo.

© 2024 wuwey story . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.